Procedures

Oxy cool

терапия вдъхновена от живота
Procedures

Oxy cool

терапия вдъхновена от живота

Кислородът е елемент, нужен на всяка клетка от организма за да може да функционира правилно, а недостигът му води до нарушаване на редица функции. С годините нивата на кислород в кожата драстично намаляват, което води до забавяне на метаболитните процеси, което видимо я уврежда.

Кислородната терапия насища кожата с кислород и активирa обменните процеси, което допринася за нормално функциониране на всички тъкани. Процедурата обогатява  кожата с 99% чист кислород, нежно въвежда активните съставки на серумите, които под въздействие на кислорода достигат до дълбоките слоеве на кожата и противодействат на стареенето.

Неинвазивната кислородна мезотерапия е ефективен метод, предназначен да противодейства на образуването на бръчки и фини линии, целяща дълбока и мигновена хидратация с хиалуронова киселина и витаминен комплекс.

Впръскването на кислород в кожата подобрява клетъчното дишане, което се отразява благоприятно върху обменните процеси и върху неутрализирането действието на свободните радикали. Заедно с чистия кислород, в дълбочина се доставят редица активни съставки, като хиалуронова киселина, витамини, пептиди и микроелементи.

Резултати

Хидратира в дълбочина

Заглажда фините линии

Успокоява кожата след слънчеви изгаряния

Придава здрав и витален вид на кожата

Почиства и хидратира кожата в дълбочина

Подобрява и избистря тена

Изключително подходяща за поддържане ефекта от мезотерапии, химичен пилинг или поставени филъри и бото

Кислородът подпомага антибактериалната защита на кожата, което прави кислородната терапия с висока ефективност при лечение на акне.

Колко често се провежда процедурата?

Ефектът от една кислородна терапия е моментален – свежа и гладка кожа, изравнен тен и блясък на лицето. Провеждането на терапевтичен курс от няколко процедури, гарантира трайно подобряване на еластичността и тургора на кожата.