image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Последни публикации
Search

FORLLE’D - ЕКСПЕРТ В БОРБАТА СЪС СТАРЕЕНЕТО

Японско качество, ефективност и безопасност

Високотехнологична професионална козметика от Япония  , лидер при продуктите за възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво и контрол на механизмите на естественото и фотостареене. Уникалните формули на Forlle’d  са разработени на основата на открития с Нобелова награда, които осигуряват моментален и видим резултат още след първата процедура.

Създадена през 2004 г., компанията е новатор в областта на разработка и производство на нискомолекулярни елементи, способстващи преодоляването на кожната бариера, възстановяването и на дермално ниво и забавяне стареенето в 5 важни направления:

Стимулиране на клетъчната регенерация и подобряване качеството на кожата.

Интензивна хидратация и физиологична биостимулация.

Детоксикация и защита от свободни радикали.

Възстановяване на хидролипидния слой, както и регулиране на водния баланс.

УНИКАЛНА ХИДРАТАЦИЯ, благодарение на  нискомолекулна хиалуронова киселина в размер, позволяващ на  молекулите  да достигнат безпрепятствено дермалното ниво и да  стабилизират междуклетъчното пространство, като интензивно насища  кожата с влага, стимулира синтеза на колаген и еластин, намалява  вътреклетъчното налягане  и оказва антиоксидантна защита.

ДЕТОКСИКАЦИЯ И ЗАЩИТА ОТ СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ, използвайки нискомолекулна платина, която е способна да се противопостави на всички форми на активния   кислород и да контролира механизмите на фотостареене. Продуктите на основата на йонизирана платина, притежават невероятно детоксикиращо действие и намаляват хиперпигментацията от различен произход.

РЕГУЛИРАНЕ НА ВОДНИЯ БАЛАНС с комбинация от нискомолекулна хиалуронова киселина  съединена с най-важните  едно- и двувалентни минерали (калций, цинк, магнезии,  желязо и др.), която  ги транспортира до дълбоките кожни слоеве.

1. ПОЧИСТВАЩА ТЕРАПИЯ „ПЪРВО ДОКОСВАНЕ

Всеки тип кожа се нуждае от правилно почистване, детоксикация и защита. В тази процедура се използва уникалната двуетапна система за почистване Forlle’d , която дава възможност нежно и в дълбочина да се премахнат  замърсяванията и същевременно да се възстанови структурата на  хидролипидния слой.  Високопречистения сквалан, влизащ в състава на    продукта за подготовка, почиства кожата, детоксикира я и остранява дефектите на хидролипидната мантия. Важен момент в процедурата е специалната маска, която отстранява излишния себум и успокоява кожните раздразнения.

Резултатът от терапията е видим веднага:  чиста, сияйна, перфектно хидратирана и защитена кожа.

Показания                             

Загуба на свежест и повяхнал тен

Ефект

Чиста, свежа и сияйна кожа.

Времетраене

60 – 75 МИН

2. ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЯ

Терапия, осигуряваща моментална и интензивна хидратация за всеки тип  кожа. Възстановява баланса на влагата и най-важните минерали ,  незабавно премахва усещането за стегнатост и сухота, повишава клетъчния  имунитет, редуцира бръчиците и възвръща естествения свеж и сияен тен.

Показания

Дефицит на влага, нарушен баланс на овлажняване на кожатa, чувството за сухота, стегнатост, опънатост.

Ефект

Възстановява защитните функции на кожата и нежно стимулира обновяването на клетките. Още след първата процедура сухите участъци и опъването изчезват, комфорта е значително повишен.Редактирани са дефектите на хидролипидния слой на кожата.

Времетраене

6 0 МИН

3. OXYGENIC

Прекаленото излагане на слънце, промяната в климата, начина на хранене, съвременния ритъм на живот, подлагат кожата на стрес и нарушават естествените  процеси на регенерация. Антиоксидантната грижа е една от   най – важните за   запазване на младежкия вид. Уникалността на тази   процедура се състои във възстановяване структурата, както на  повърхностния  слой на кожата  така и на основния – дермата.

Препоръчваме процедурата  OXYGENIC при   борба с неблагоприятните влияния, които оказват околната среда и стресът   върху кожата. Ефектът се забелязва незабавно, лицето е с отпочинал вид, а   кожата става здрава и сияйна.

Показания

Последствията от дермалния стрес най-често са нарушено производство на     себум, помътняване на тена, загуба на колаген и ускорени процеси на  стареене .

Ефект

Процедурата нормализира хидролипидния слой на кожата, стимулира  микроциркулацията, детоксикира, защитава от увреждащото действие на   свободните радикали, намалява свръхчувствителността и предпазва от   появата на купероза. Силна биостимулация и обновяване на клетките. Изключително ефективна грижа след слънчеви изгаряния.

Времетраене

9 0   МИН

4. PLATINUM

Биостимулация, лифтинг и защита от фотостареене

Специалният комплекс от нискомолекулна хиалуронова киселина, йонизирана платина (уникална разработка на лаборатория Forlle’d) и други високотехнологични съставки във формулите на продуктите, възстановяват кожата, повишават нейната хидратация, стимулират синтеза на  колаген, изглаждат бръчиците и удължават кредита на младостта.

Показания

При кожа с признаци на фотостареене, хиперпигментация, загуба на тонус и еластичност. За засилване ефекта на процедури с дермални филъри и мезотерапия.

Ефект

Интензивна антиоксидантна защита, регенерация и реструктуриране на кожата. Силно противовъзпалително, имуномодулиращо и избелващо действие. Фините линии се изпълват отвътре, епидермисът се рехидратира дългосрочно.

Времетраене

90 МИН

5. КОБИДО, японски лифтинг масаж

Кобидо масаж в превод от японски означава начин на съхранение на красотата. Той е издържал теста на времето и е помогнал на много жени да възвърнат и запазят своята красота. Казват, че това е масажът, отговорен за младостта на жените в Япония.

Kobido активира механизмите на обновяване на кожата, укрепва мускулите на лицето, възстановява кожата и повишава температурата , стимулирайки лимфната система да работи с пълна сила. Има силно детоксикиращо действие, кожата запазва по-добре влагата и е допълнително обогатена с кислород, ремоделира овала на лицето.

Майсторите на Kobido препоръчват да се провеждат сесии за подобряване и подмладяване с масаж поне 1 или 2 пъти седмично в продължение на 14-21 дни.

Целта на Кобидо е да даде сила и хармония, при пълно зачитане на японската традиция, за която красотата се създава чрез стабилния баланс между тялото и ума.

Кобидо може да се отъждестви с истински естествен лифтинг, подходящ за всички типове кожа, който няма никакви противопоказания. Не е болезнен, не оставя белези и позволява да се стимулира нервната система, да се активира отново лимфната и кръвоносната система и да се укрепят дълбоките мускули, без никакви негативни последици.

В NOVADERM aesthetic&beauty комбинираме действието на уникалния японски масаж с изключителните продукти на Forlled, за да постигнем впечатляващи резултати.