Procedures

BTL EXILIS

съвършенство от всеки ъгъл
Procedures

BTL EXILIS

съвършенство от всеки ъгъл

Иновативна комбинация от ултразвукови вълни и радиочестота за безопасно, бързо и ефективно премахване на локални мастни натрупвания.

Оформянето на контура и стягането на тялото e изключително популярна естетична процедура, която гарантира видимо и трайно намаляване на обиколките и стягане на отпусната кожа.

Революционната платформа съчетава последните иновации в областта на ултразвуковите и радиочестотни (RF) технологии, гарантиращи ефективни процедури с дълготраен резултат.

Само за няколко третирания уникалната комбинация от две технологии – радиочестота и ултразвук водят до редуциране на обиколки и локализирани мастни натрупвания, стягане и оформяне на контурите на тялото. Протича цялостен процес на ремоделиране, който категорично повлиява целулита и плътността на кожата. Резултатите постигнати с Exilis са бързи, прогресивни във времето и най-важното трайни.

Могат да се третират корем, паласки, ръце, седалище, бричове, бедра, колене.

Методът е комфортен и без възстановителен период, като дава възможност за персонализиране на процедурите в зависимост от специфичните проблеми на всеки пациент. Ултразвуковите вълни селективно унищожават мастните клетки, чието съдържимо се извежда по естествен начин от организма. Прилагането на радиочестотна енергия след ултразвука, ускорява метаболизма, стимулира лимфния дренаж, активира синтеза на нов колаген и еластин, стяга кожата и подобрява нейната структура.

Безопасна ли е процедурата?

Процедурата е напълно безопасна, безболезнена и високо ефективна. Одобрена от FDA –Американската агенция по храните и лекарствата

Кога се наблюдава ефект?

Само след няколко процедури кожата ви ще стане отново стегната, а обиколката намалена осезаемо с няколко сантиметра. Препоръчваме подходящ хранителен и двигателен режим, както и прием на достатъчно вода за да бъде ефектът още по-добър.

Колко процедури са необходими?

Необходими са от 6 до 8 процедури през 7-10 дни.

Кога не се прилага процедурата ?

  • При бременни или кърмещи жени;
  • При пациенти, които имат пейсмейкър, метални устройства или метални импланти в кожата и тялото си.

Преди и след