Procedures

INPURE HYDRO PEEL

new concept total skincare system
Procedures

INPURE HYDRO PEEL

new concept total skincare system

AquaPeel & Hydrogen & Water Galvanic

Усъвършенствана 4-в-1 хидродермаабразио платформа,която детоксикира, ексфолира, почиства и хидратира кожата на лицето чрез водородна вода, галваничен ток и 3 разтвора в 5 последователни стъпки.

Почиства кожата от замърсявания, увеличава нейната защита от свободни радикали и засилва локалния имунитет.

InPure е комплексна терапия за лице, която позволява дълбоко почистване на кожата, премахва мъртвите кожни клетки и замърсяванията, като същевременно доставя овлажняващи серуми в кожата.

ПЪРВА СТЪПКА – ВОДОРОДЕН ПИЛИНГ – ДЕТОКС, ТОНИЗИРАНЕ, ЕЛИМИНРАНЕ НА СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ

Част от кислорода в тялото се трансформира в свободни радикали. Ако те не бъдат отстранени правилно, унищожават клетъчната структура, причинявайки стареене и болести. В следствие на тази трансформация се активират бръчките и стареенето на кожата, появяват се атопичен дерматит, алергии и др. Водородът взаимодейства със свободните радикали и свързва се с тях, като по този начин ги елиминира. Изходният елемент е вода, която се отделя от организма. Към пилинга с водородна вода добавяме и галваничен ток. Галваничната енергия се използва при процесите на почистване и пренасяне. Галваничният ток е електрически ток с много ниско напрежение, който привлича или отблъсква йоните в разтвора, като предизвиква химическа реакция. Режимът GALVANIC насърчава усвояването на продуктите, използвани върху кожата, като ги доставя по-дълбоко в кожата. Той също така помага за стягането и тонизирането на кожата, като превенция за появата на фини линии и бръчки. GALVANIC режимът може да бъде включен към всяка стъпка от терапията, за усилване на нейното действие.

ВТОРА СТЪПКА – ВОДНО ДЕРМАБРАЗИО

InPure РАЗТВОРИ Разтвор S1: Ексфолиране AHA серум, меко ексфолиране с минимално раздразнение, първа стъпка за чисти пори,подходящ за суха, чувствителна, повяхнала кожа. Разтвор S2: Kонтрол на себума BHA серум за дълбоко почистване на кожата, пълно премахване на дълбокия себум, подходящ за кожа склонна към омазняване и широки пори. Разтвор S3: Подхранване и овлажняване Укрепва кожата, овлажнява, подобрява еластичността.

 

ТРЕТА СТЪПКА – БИОЛИФТИНГ

Ролков лифтинг с включен GALVANIC режим за подобряване на еластичността на кожата, лифтинг ефект, намаляване на отока и активиране на кръвообращението. Последна стъпка от цялостната процедура за лице, която се извършва върху специална InPure маска.