Procedures

Jet Peel

неинвазивна терапия за лице за подобряване цялостното състояние на кожата
Procedures

Jet Peel

неинвазивна терапия за лице за подобряване цялостното състояние на кожата

JetPeel™, произвеждан от TavTech, е първият в света подход за трансепидермално лечение, който издига естетичната и дерматологичната грижа до нови висоти на съвършенство и комфорт. Базиран на авиационната технология, адаптиран към нуждите на съвременната грижа за кожата, JetPeel на TavTech използва уникална патентована технология, използваща енергия от струйно налягане, за да генерира фини, мъгливи, високоскоростни струйни потоци от течни микрокапки, смесени с кислород, които приятно въздействат върху кожата със субзвукова скорост. Тази енергия на струйно налягане позволява на специалистите по естетична медицина да извършват процедури за подмладяване, започващи с лимфен масаж за отстраняване на отпадъците и токсините, последван от нежно ексфолиране и ефективно вливане на серуми.

JetPeel е иновационна технология, базирана на принципа на барофореза, която доставя в кожата чрез голяма скорост (200 m/s) микрокапчици физиологичен детоксикиращ разтвор и различни коктейли от активни вещества с цел запазване на здравето, младостта и красотата.

По време на терапията,  чрез струя под високо налягане, се въвеждат мезококтейли от витамини и киселини, според специфичните нужди и проблеми на кожата. Постигнатите резултати, могат да бъдат сравнени с резултатите, постигнати при инвазивна мезотерапия с игли, но Jet Peel терапията е напълно безболезнена и неинвазивна.

Jet Peel въздействана кожата в три направления

 • Лимфен дренаж – детоксикираща вода, съдържаща сребърни йони, стимулира движението на лимфата, подобрява микроциркулацията и подготвя кожата за следващата стъпка
 • Ексфолиация – чрез характерни движения и комбинация от киселини се премахва повърхностния слой мъртви клетки. Това я освежава кожата, придава й здравословен вид и блясък и подготвя епидермиса за проникването на полезните съставки от серумите. За разлика от някои видове химически пилинг и други по-агресивни терапии, реактивният пилинг е нежен и подходящ, дори за хора с чувствителна кожа или кожни състояния, като акне и розацея.
 • Субдермална инфузия – чрез струя под високо налягане, безболезнено, в кожата се въвеждат подбрани коктейли и серуми, съдържащи витамини и други  активни субстанции. Всеки комплекс съдържа уникална патентована формула от активни съставки с различно биологично въздействие.

РЕЗУЛТАТИ ВИДИМИ ОЩЕ СЛЕД ПЪРВА ПРОЦЕДУРА

Изглаждане на финни линии и бръчици, както и видимо подмладяване на кожата

Дълбока хидратация и оксигенизация на кожата

Блясък и ексфолиация

Подобрено състояние на кожата при акне и розацея

Премахване на хиперкератози

Намаляване на косопад – използва се коктейл от вещества, които стимулират космените луковици, укрепват и заздравяват косъма.

Намаляване на изпотяването в проблемните зони – аксили(мишници), длани и чело

Подготовка на кожата преди и след лазерни процедури

В NOVADERM ще изготим за Вас индидуална Jet Care програма и комбинация от серуми, съобразно нуждите на вашата кожата. Времетраене: 60 мин.

В NOVADERM ще изготим за Вас индидуална Jet Care програма и комбинация от серуми, съобразно нуждите на вашата кожата. Времетраене: 60 мин.

Видове серуми

Процедурата протича в следната последователност

 • Стъпка 1 – дегримиране и почистване
 • Стъпка 2 – лимфен дренаж със специален разтвор със сребърни йони
 • Стъпка 3 – ексфолиация, чрез индивидуално подбран коктейл от АНА и ВНА киселини
 • Стъпка 4 – мезо инфузия с активен серум
 • Стъпка 5 – мезо инфузия с бустер
 • Стъпка 6 – поставяне на финални продукти

Добави JetPeel стъпка към друга процедура

Добави JetPeel стъпка към друга процедура
 • JetPeel лимфен дренаж +30 лв.
 • JetPeel пилинг  +30 лв.
 • JetPeel инфузия  +40 лв.
 • JetPeel бустер  +60 лв.