Policy

Политика за поверителност

Дата на влизане в сила: 01.01.2024

Добре дошли на уебсайта на Novaдerm (https://novaderm.bg/). Ние се стремим да защитаваме вашата лична информация и да осигурим поверителността й. Тази политика за поверителност обяснява каква информация събираме, как я използваме и какво право на контрол имате над вашите данни.

Събиране на информация:

Когато посещавате нашия уебсайт, можем да събираме следните видове информация:

Лична информация: Можем да събираме лична информация като вашето име, електронна поща, телефонен номер и други, които предоставяте доброволно чрез контактни формуляри или регистрация.

Информация за използване: Можем автоматично да събираме информация за вашия браузър, устройство и начина, по който използвате нашия сайт, чрез технологии като “бисквитки” (cookies) и уеб анализ.

Използване на информацията:

Ние използваме събраната информация за следните цели:

  • За да ви предоставим информация и услуги, които сте заявили.
  • За да подобрим функционалността и изпълнението на нашия уебсайт.
  • За да ви уведомим за важни обновления и нови услуги.
  • За да поддържаме свързаност с вас и да отговаряме на ваши въпроси.

Споделяне на информацията:

Ние не споделяме вашата лична информация с трети страни, освен ако не сте дали изричното си съгласие или ако това е изисквано от закон. Можем да споделяме анонимизирани или агрегирани статистически данни за използването на уебсайта с нашите партньори или за маркетингови и аналитични цели.

Сигурност на данните:

Прилагаме подходящи мерки за сигурност, за да предотвратим неразрешен достъп, загуба, унищожение или разкриване на вашата лична информация.

Вашите права:

Вие имате право да поискате достъп до вашата лична информация, както и право да я коригирате, изтриете или ограничите нашата обработка спрямо нея. Можете да упражните тези права, свързвайки се с нас чрез посочените контакти по-долу.

Промени в политиката:

Тази политика за поверителност може да бъде актуализирана от време на време, за да отразяваме промени в нашите практики за събиране и управление на информацията. Всяка актуализация ще бъде публикувана на този уебсайт.

Свържете се с нас:

Ако имате въпроси или изисквания относно нашата политика за поверителност, моля, свържете се с нас на следните контакти:

novaderm.bg@gmail.com