Procedures

CaCI

микротокова стимулация комбинирана с LED терапия
Procedures

CaCI

микротокова стимулация комбинирана с LED терапия

CACI International предизвиква революция в естетичната индустрията от своето създаване през 1992г., като представя своята иновативнa S.P.E.D® Microcurrent- Микротокова стимулация комбинирана с LED терапия Микротоковата технология е разработена за първи път в областта на медицината от д-р Томас Уинг за лечение на пациенти с лицева парализа, както и за подпомагане заздравяването на рани.

Това, което отличава CACI от останалите системи с микроток, е използването на ултраниски честоти в комбинация с технология за устойчивост на кожата и патентована цифрова форма на вълната. Свръхниските честоти проникват по-дълбоко в мускулите и ги препозиционират, чрез подобряване на тонуса и еластичността им.Двойното действие на LED и микротокова енергия стимулира регенерацията на тъканите, подпомага производството на колаген и еластин, повдига и тонизира лицевите мускули, намалява появата на фини линии и бръчки.

Клинично е доказано, че микротоковата стимулация повишава

  • Аденозин трифосфат ATP до 500% – клетъчната енергия
  • Фибробластната активност до 60% – стимулиране на колагена
  • Синтеза на протеини до 73% – еластичните влакна
  • Клетъчната пропускливост до 40% – хранителната абсорбция

Мултифункционалната система CACI Synergy комбинира 4 уникални технологии в една машина, което дава възможност за работа с над 100 различни протокола

Мултифункционалната система CACI Synergy комбинира 4 уникални технологии в една машина, което дава възможност за работа с над 100 различни протокола.

S.P.E.D® Microcurrent

Микротокова стимулация комбинирана с LED терапия

Orbital Skin Resurfacing

Орбитално дермабразио в комбинация с LED терапия.

Wrinkle Reduction

Високочестотен ток съчетан с LED светлинна терапия.

Ultrasonic Rejuvenation

Пиезоелектрични вибрации комбинирани с ултразвукова технология.

CACI LIFT терапии

Препоръки

Резултатите от терапиите CACI LIFT са видими още след първата процедура, но за оптимално разгръщане на терапевтичният ефект се препоръчва курс от 10 процедури и  последващи регулярни поддържащи процедури.

*Клинично доказано, цикъл от 10 процедури от терапиите CACI lift  повишава еластичността на кожата с 88% и редуцира дълбочината на бръките със 70%

Други CACI терапии

Добави към терапия

The Wrinkle Comb  използва се за безболезнено изглаждане и запълване на дълбоки линии и бръчки, като по този начин предоставя безиглена алтернатива на дермалните филъри.

Уникалният накрайник излъчва високочестотна електрическа стимулация едновременно с LED светлина, която стимулира производството на колаген и еластин.

Червената LED светлина работи в посока подмладяване на кожата и заздравяване на тъканите.

Синята LED светлина има антибактериален и успокояващ ефект, подходяща е за възпалена и зачервена кожа.

Редуващата се импулсна LED светлина е особено ефективна при лечение на акнеична и проблемна кожа.

comb

Orbital Skin Resurfacing

Oрбитално дермабразио в комбинация с LED терапия

Уникален абразивен метод без кристали и вакуум решава проблемите със запушването на порите, без да наранява кожата и без възстановителен период, което е характерно за кристалното микродермабразио.

Орбиталното микродермаабразио за ексфолиране използва накрайник с абразивен връх, който се върти с различна скорост по елипсовидната си ос. Орбиталното въртене на абразивната глава извършва прогресивно и контролирано ексфолиране на кожата, премахвайки несъвършенствата и замърсяванията от повърхността на кожата.

wrinkle

Ultrasonic Rejuvenation

Пиезоелектрични вибрации комбинирани с ултразвуковатехнология.

Ултразвуковата шпатула съдържа керамични/ кварцови преобразуватели, които при„възбуждане“ от електрическия ток излъчват 27 000 вибрации в секунда. Вибрациитеизбутват замърсяванията към повърхността на кожата и отстраняват мъртвите кожниклетки. След това накрайникът се използва за дълбоко почистване и нежно ексфолиране на епидермиса.

rejuvation cacl

Преди и след