image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Последни публикации
Search

ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

1. КЛАСИЧЕСКО МАНУАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

Кожата на лицето ежедневно е изложена на въздействието неблагоприятни външни условия- температурни промени, UV радиация,замърсен въздух, стрес, неправилен хранителен режим, водят до образуването на свободни радикали и оксидативен стрес, които неминуемо оказват влияние върху качеството на кожата.Все по често се наблюдават и хормонални отклонения във всички възрасти, както при жените , така и при мъжете.

Почистването на лице е основна козметична процедура, която се прилага с хигиенна и лечебна цел. Това е комплексен метод за почиствне на кожата от излишен себум, мъртви кожни клетки, комедони (черни точки) и милиуми (бели точки). Процедурата е препоръчителна за всяка жена и мъж, за всеки тип кожа и всяка възраст, като отлично се комбинира и с други видове процедури.

Проблем

Неравномерен тен, наличие на комедони, релеф.

Ефект

Почистването премахва недостатъците и регулира секрецията на себум, като осигурява възможност за правилно кръвообръщение и лесно дишане на кожата.

Кожата е свежа, чиста, гладка и тонизирана !

Препоръчителен брой процедури

Препоръчваме  всяка една козметична програма след първоначалната диагностика да започва  с терапия за почистване на лице !

Времетраене

60 – 90 МИН.

2. ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОБЛЕМНА КОЖА

След безплатна консултация и диагностика на състоянието за Вас ще бъде изготвена индивидуална програма за постигане на желаните резултати.

Мазната кожа е често срещано оплакване, особено в юношеска възраст. Това състояние  на прекомерно омазняване се дължи на повишена активност на мастните жлези и  повишена себумна секреция и е една от предпоставките за развитието на чести възпалителни процеси и акне.

Проблем

Характеризира се с неравна повърхност, видимо лъщяща кожа, порите са разширени и има наличие на затворени и отворени комедони, както и чести възпалителни лезии. Факторите за развитие на мазната кожа са многобройни: хормонални, генетични, влияние на различни заболявания, начин на живот и хранене, стрес.

Ефект

Процедурите и програмите свързани с този проблем са насочени към почистване на порите, регулация на себума, повлияване на възпаленията с цел по-бързо оздравяване, изсветляване на постинфламаторните петна.

Брой процедури

Броят и интервалът между процедурите се определя в зависимост от състоянието на кожата

Времетраене

60 – 90 МИН

3. ПОЧИСТВАЩА АКНЕ ТЕРАПИЯ

Терапията е изключително подходяща за начална грижа при млади клиенти и техните първи грижи свързани с прекомерното омазняване на кожата, образуването на комедони и чести възпаления. Последователното приложение и синергично действие на продуктите  подпомага  нежното и щадящо ексфолиране на епидермиса, като отстраняват излишното количество себум и баланскира работата на мастните жлези. Терапията има антибактериална и противомикробна функция. Успокоява зачервяването, неутрализира свободните радикали и ускорява заздравителните процеси. Дискомфорта и болката по време на самата терапия е сведен до минимум!

Проблем

Прекомерно омазняване, комедони

Ефект

Кожата е почистена в дълбочина,терапията е с подчертано антибактериално, антисептично и стягащо действие;

Брой процедури

4 – 6 терапии

4. ПОЧИСТВАНЕ НА ГРЪБ

Терапията контролирано елиминира горния слой на кожата, здравословно я регенерира и стимулира нейното обновяване

Проблем

Неравномерен тен, наличие на комедени, релеф, възпалителни лезии

Цел

Процедурите и програмите свързани с този проблем са насочени към почистване на порите, регулация на себума, повлияване на възпаленията с цел по-бързо оздравяване, изсветляване на постинфламаторните петна.

Брой процедури

Броят и интервалът между процедурите се определя в зависимост от състоянието на кожата

Времетраене

60 – 90 МИН

5. УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ

Почистването на лице с ултразвукова шпатула е процедура, с ефикасен почистващ и полиращ ефект. Нежно ексфолира ,отстранява излищния себум и премахва мъртви кожни клетки.. По този начин се стимулира създаването на повече млади клетки, почистават се порите и се ускорява клетъчния обмен на вещества.

Безболезнена и неинвазивна процедура, подходяща за всеки тип кожа, дори тънката и чувствителна , може да се комбинира с други процедури

Подходяща за клиенти, които не желаят механично почистване на комедоните

Проблем

Сивкав,повяхнал тен, повърностни замърсявания, натрупване на мъртви кожни клетки.

Ефект

Гладка, свежа, дишаща кожа

Брой процедури

Ефекта се наблюда веднага след първата процедура.

Броят се определя след индивидуална консултация

Времетраене

60 – 90 МИН

6. ПОЧИСТВАНЕ С ВОДНО ДЕРМОАБРАЗИО

Микродермоабразиото е процедура за бързо и безболезнено отстраняване на замърсявания и мъртвия слой клетки. Стимулират се процесите на обновяване на епидермиса, заглаждат се неравности и фини бръчки. Процедурата може да се прилага при всички типове кожа по отношение на омазняване, цвят и възраст. Микродермабразиото е бърз и удобен начин за възстановяване и възвръщане на гладката и млада кожа. Посредством специални стерилни накрайници с диамантено покритие и вакуум, се ексфолират и изсмукват мъртвите клетки от горния слой на кожата. Процедурата цели да елиминира кожните несъвършенства и да постигне максимална хомогенност на тена, блясък и свежест. Пенетрацията на нанасените козметични грижи след диамантено микродермабразио е значително по–добра. Микродермабразио е процедура за ексфолиация на всички типове кожа в отсъствието на болка и дискомфорт. Чрез него се отстраняват мъртвите клетки от повърхността на кожата, стимулирайки продукцията на нови здрави клетки.

Проблем

Загрубяла повърхност на кожата, някои видове повърхностни белези и пигментации.

Ефект

Мигновено изглаждане,бързо и ефективно. Процедурата помага за по–добро проникване и усвояване на козметичните продукти, което засилва крайния ефект на процедурата. Комбинира се отлично с почистващи, хидратиращи и регенериращи процедури.

Постига по–гладка и по–блестяща кожа

Поддържа тургора

Прави кожата по–плътна

Според скорошни проучвания след процедурите с диамантено микродермабразио се наблюдава 45% по–висока плътност на кожата. Кожата е стимулирана за по–активна и ефективна регенерация.

Брой процедури

Препоръчително е процедурите да се правят през есенно-зимния сезон, като броя и повтаряемостта им се определя спрямо индивидуалните нужди на кожата.

Времетраене

60 мин