Nails

Маникюр

специализирани в последните тенденции и най-висококачествени продукти, ние се грижим всяко ваше посещение да бъде незабравимо преживяване
Nails

маникюр

специализирани в последните тенденции и най-висококачествени продукти, ние се грижим всяко ваше посещение да бъде незабравимо преживяване

Обикновен Маникюр

Оформяне на нокътна плочка, обработване на кутикули и лек масаж с хидратиращ продукт по преценка на специалиста.

Маникюр с Геллак

Премахване на стар геллак, оформяне на нокътна плочка, обработка на кутикули, поставяне на база с или без укрепване на нокътна плочка, апликация на геллак по избор на клиента и лек масаж с хидратиращ продукт.

Премахване на Геллак

Включва премахване на геллак, оформяне на нокътна плочка, обработка на кутикули, лек релаксиращ масаж и препоръки за домашна грижа.

Маникюр с Гел (Ноктопластика)

Обхваща премахване на гел или геллак, оформяне на нокътна плочка, обработка на кутикули, избор на подходящ гел за клиента, нанасяне и оформяне, апликация на геллак по избор и лек релаксиращ масаж.

Изграждане на Ноктопластика

Включва изграждане на нокти в избрана дължина, избор на подходяща технология, нанасяне на продукта, оформяне, (при желание) поставяне на геллак, пилинг и лек масаж с хидратиращ продукт.

Маникюр за Мъже

Оформяне на нокътна плочка, обработване на кутикули и лек масаж с хидратиращ продукт по преценка на специалиста

 

Обработка на Нокти с Онихолиза

Лечение на онихолиза – отлепване на нокътната плочка от нокътното легло. Почистване на засегнатите места и консултация за възстановяване на нокътната плочка.

Обработка на Онихомикоза

Лечение на онихомикоза – гъбична инфекция на ноктите. Почистване на нокътната плочка и препоръки за домашно лечение и грижа.

Онихокриптоза

Лечение на впит или врастнал нокът с или без възпалителен процес. Включва изрязване, почистване на наранения нокът, тампонада и препоръки за домашна грижа.