image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Последни публикации
Search

BTL X-WAVE ЗАОБИЧАЙ ТЯЛОТО СИ ОТНОВО

BTL X-WAVE постига отлични резултати в неинвазивното премахване на целулита и подобряване на цялостното състояние на кожата.

Акустични вълни ликвидират целулита и моделират тялото, подобряват микрициркулацията и лимфният дренаж. Технологията е една от най-безопасните и най-ефективните в премахването на портокаловата кожа, от която страдат най-вече жените, но все по-често и представители на силният пол. В процеса на терапията се увеличава пропускливостта на клетъчните мембрани и се активира метаболизмът на клетките, стимулира се микроциркулацията и лимфният дренаж. Акустичните вълни предизвикват механичен масаж, а вибрациите разхлабват и разрушават фиброзните стени, които разделят мастните депа. Именно това предизвиква освобождаване на задържаните в тях мазнини, токсини и вода.

Активизира се циркулацията на лимфата, подобрява се кръвообръщението, намаляват отоците.

Неравностите се заглаждат, образуват се нови колагенови влакна, подобрява се доставката на кислород до клетките.

За всички , които държат по естествен и изцяло механичен начин да оформят тялото си, апаратът BTL X-WAVE постига отлични резултати в неинвазивното премахване на целулита и подобряване цялостното състояние на кожата. Процедурите с BTL X-WAVE са напълно безопасни за клиентите от всички възрасти, без болка и дискомфорт, гарантират видим ефект след първата терапия.