image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Последни публикации
Search

OxygenCeutical

Марката OxygenCeutical ™ е разработена преди 15 години на базата на изследователската идея, че кислородът е най-добрата терапия за кожата. В допълнение към чистия и стабилизиран кислород, марката предлага комбинации от мощни инструменти за подмладяване на кожата с активни лекарствени ингридиенти; растителни стволови клетки, пептиди, епидермални растежни фактори и ботанически екстракти, които да я подхранят ,чрез усъвършенстваната технология за доставяне на ceutisome

OxygenCeuticals е система за дълбока хидратация и едновременно оксигениране на кожата. Подмладяващата терапия OxygenCeuticals има успокояващ и релаксиращ ефект, подходяща е за всеки тип кожа. Резултатът е видим веднага след процедурата, кожата е хидратирана и сияйна.

OxygenCeuticals е подходяща терапия при :

  • Суха и дехидратирана кожа
  • Фини линии и бръчки
  • Неравен тен и петна
  • Чувствителна кожа
  • След ресърфейсинг процедури
  • В комбинация с радиочетотни процедури за лифтинг ефект

Системата Oxygen Ceuticals използва чист кислород под налягане, за да достави на кожата специален серум от хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, важни витамини, природни съставки, антиоксиданти и пептиди.

Кислородната мезотерапия се осъществява чрез струя пречистен кислород до 98%, в следствие на което количеството на кислородни молекули се повишава значително, което води до много бърз и мощен процес на регенарация и синтез на тъкани и клетки.

Кислородната струя извършва т.н. кислороден микро масаж, който стимулира кръвообращението и повишава способността за по добро абсорбиране на ампули и серуми. Кислородната струя изпълнява функцията на проводник на активни козметични средства (кислородно впръскване).

Хиалуроновата киселина е естественият фактор на влагата в организма и способността за задържане на хидратацията е тайната на младата и здрава кожа. С възрастта нашето тяло произвежда все по-малко хиалуронова киселина, за която се смята, че е една от водещите причини за преждевременно стареене на кожата. Ето защо с помощта на Oxygen Ceuticals подсилваме запасите от хиалуроновата киселина в кожата, с което удължаваме красивият външен вид на лицето.

Кислородът стимулира общото тъканно оросяване, подобрява метаболитните процеси, обогатява кръвта и подобрява общото клетъчно хранене на целия организъм.  Това води, както до забавяне процесите на стареене, така и до подобряване на общото състояние на организма, тонизиране и намаляване на стреса.

Ето ползите на кислородът за кожата:

Регенерира и възстановява

Кислородът стимулира естествената лечебна функция чрез увеличаване на кръвообращението, като по този начин помага на кожата да създава нови клетки по-бързо.

Противовъзпалително

Кислородът е основен враг на възпалителни агенти. Има успокояващ ефект върху кожата.

Антибактериален

Кислородът премахва остатъците и унищожава бактериите, оставяйки кожата перфектно балансирана и защитена.

Стимулира производството на колаген и еластин

Кислородът увеличава силата на колагеновите и еластиновите влакна, като помага за метаболизирането на нови клетки. Кислородът е от решаващо значение за развитието на здрави клетки.

Заздравява вида на кожата

Кислородът може временно да подобри кожата, като изглади фините линии и бръчки. Кожата остава с блясък и изглежда по-здрава.

Детоксикация на кожата

Кислородната инфузия спомага за детоксикацията на кожата, като прониква в епидермиса и ускорява клетъчния метаболизъм.

Изглажда фини линии

Кислородът е от решаващо значение за регенерацията на клетките. Той увеличава скоростта, с която се образуват новите клетки, което от своя страна спомага за изглаждането на фините линии и бръчки по лицето.

Овлажнява кожата

Комбинацията от чист медицински кислород и хиалуронова киселина дълбоко овлажняват кожата и възстановяват нейния  баланс.

Озарява кожата

Кислородната струя почиства кожата, като премахва мъртвите епидермални клетки и подобрява тонуса и тургора на кожата.

С тази процедура кожата Ви ще се сдобие с красив блясък.