image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Последни публикации
Search

Medik8

Експерт в грижата за кожата и носител на множество награди.
Експертният екип от биолози, химици и фармаколози на Medik8 използва най – иновативните технологии, за да създаде ефективни биотехнологични продукти с доказани ползи за кожата в собствените лаборатории на марката в Лондон, UK. Medik8 използва в своите формули само биосъвместими съставки, които са насочени да решават конкретни кожни проблеми, като стареене на кожата, акне, зачервяване, хиперпигментация и дехидратация.

1. Clarity – дълбоко почистваща,антибактериална

Дълбокопочистваща терапия за лице с противовъзпалително и антибктериално действие. Подходяща за всеки тип кожа, особено мазна и проблемна/акнеична

2. Pore refining – дълбоко почистванеи свиване на пори

Дълбокопочистваща терапия за лице с анти-бактериално и противовъзпалително действие. За мазна/комбинирана, замърсена и акнеична кожа.

Използвайки лечебните свойства на натуралните съставки – каолин и вулканична пепел, глина и фино смлян бамбук тази терапия почиства и ексфолира кожата, почиства порите, детоксикира отвътре и отвън.

Ефект

Терапията има за цел да нормализира мастната секреция, да премахне възпалението на кожата, да подобри нивото на хидратация и в същото време да изглади и тонизира кожата. Препоръчва се за мазна/комбинирана, замърсена и акнеична кожа.

Времетраене

60 – 90 МИН

3. Ultimate recovery – успокоява,подсилва, хидратира

Биоцелулозна маска Medik8 Bio-Cellulose с цинк и хиалуронова киселина за дълбоко подхранване и успокояване на кожата, дори след агресивни инвазивни процедури. Биоцелулозните влакна, от които е изработена  позволяват почти съвършено прилепване към кожата и осигуряват оптимално усвояване на активните съставки. С охлаждащо и успокояващо кожата действие. Съдържащият се в маската цинк, осигурява ензимния баланс на кожата и регулира себума. Хиалуроновата киселина, в комбинация с кафяви морски водорасли, доставя така желаната интензивна хидратация. Кожата е дълбоко хидратирана и успокоена , възстановен е комфорта, дори и при най-чувствителните кожи. Успокоява деликатната кожа и осигурява интензивна хидратация.

Показания

Дехидратирана, раздразнена, неспокойна кожа.

Ефект

Ускорява оздравителните процеси на кожата и успокоява възпалението. Спомага за възстановяване на защитните функции на кожата и видимо подобрява състоянието ѝ. Има интензивно регенериращо кожата действие.

Ускорява процеса на оздравяване на кожата

Възстановява кожата след терапии- пилинг, микронидлинг, лазери, дермабразио

Намалява възпаленията, премахва зачервяванията и дискомфорта на кожата

Времетраене

60 – 90 МИН

4. AGE DEFYING PLATINUM MASK – антиоксидантно действие и лифтинг ефект

Подмлавяваща терапия за всеки тип кожа

Мощна клетъчна стимулация с жизненоважните за кожата витамин C, Е и A. Терапията възстановява еластичността и стимулира производството на колаген в дълбоките слоеве, повдига и оформя лицевия контур, изглажда фините линии и бръчици и видимо подобрява тургура. Комбинацията на  мощни анти-оксиданти, във високи терапевтични дози, е гаранция за бързи и видими резултати. Medik8 използва иновативна система за доставка и по-добро проникване на активните съставки директно в кожните клетки.

Показания

Увредена и зряла кожа без тонус, загуба на еластичност, линии и бръчки.

Ефект

Изглажда фините линии и бръчици, подобрява тургура

Времетраене

60 мин