image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Последни публикации
Search

LASH & BROW LIFT

ЕСТЕСТВЕНО ИЗВИТИ И ТЪМНИ МИГЛИ

Процедура за извиване, лифтиране и боядисване на мигли с хипоалергенните и безопасни продукти на светоният лидер в областта, Elleebana.

Това са единствените продукти, до момента, които са доказано безопасни дори за обработка на миглите при бременни дами.

В луксозната процедура Lift Lash, за Вас включваме и най-новата звезда от гамата продукти – веган “Ботокс за мигли”, изцяло на растителна основа.

Ефектът след терапията е извити, тъмни, плътни мигли, които правят очите по-големи и изразителни през следващите 6 до 8 седмици

При процедурата миглите стават по-здрави, по-красиви, по-блестящи. Засилва се растежът им. Удължаването и увеличаването на обема се постигат естествено, без добавяне на косъмчета.

Процедурата е особено подходяща при прави, светли, руси и увредени мигли, както и ако просто искате да подчертаете допълнително естествените си мигли.

ЛАМИНИРАНЕ НА ВЕЖДИ

е нов начин да направите веждите си привлекателни.

Целта е веждите да приемат желаната форма на растеж и подреденост на косъмчетата, като се фиксират спрямо желанието на клиента.

Процедурата е безболезнена и е подходяща за гъсти и дълги вежди и при неправилна посока на растеж. Стават блестящи и гладки и много по-лесни за гримиране. Ефектът е дълготраен за период от 5 до 8 седмици.

ELLEBANA BROW HENNA

БЕЗБОЛЕЗНЕНА ПРОЦЕДУРА ЗА КРАСИВИ ВЕЖДИ

Brow Henna е процедура за оформяне и боядисване на вежди с луксозните хипоалергенни продукти на световноизвестния австралийски бранд Елибана.

Агентът, който придава цвят е къна с натурален произход.

Процедурата стимулира растежът на веждите с до 60%.

Придава ефект на перманентен грим-боядисва не само веждите, но и кожата под тях.

Дълготраен резултат до 6 седмици върху косъмчетата на веждите и до 2 седмици на кожата.

Цветът се адаптира към тона на кожата- без червени/жълти отенъци.

Продуктите отговарят на всички европейски изисквания за безопасност.