image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Последни публикации
Search

HYDRAPURE сиситема за аква пилинг

РЕВОЛЮЦИЯ В ПОЧИСТВАНЕТО НА ЛИЦЕ

HYDRAPURE  е процедура, която едновременно комбинира почистване, ексфолиране,  хидратация и антиоксидантна защита, което допринася за здрав и красив вид на кожата.

Как протича процедурата

Почиства мъртвия слой клетки

За ексфолиация се използва специфична спираловидна дюза, която изглажда повърхността на кожата, премахва мъртвия слой клетки, обновява епидермиса. В същото време серумът овлажнява кожата. Вакуумът от своя страна повишава тонуса, подобрява микроциркулацията и лимфния дренаж.

Предимството му  е така нареченият “Ефектът на Торнадото” – завихряне на течност и въздух в дюзата при допир до кожата. Ето защо едновременно се нанася по кожата течността за пилинга и в същото време се изсмуква, което не позволява да се задържа прекалено дълго върху кожата. Така кожата е защитена от деструкция.
В съставът на химичния пилинг участва AHA комплекс, който съдържа натурални плодови киселини  и се характеризира със своите водоразтворими свойства. Извършва безопасна и ефективна кератинизация. Премахва себума и окислените отпадъци.
Разрушава връзките между мъртвите рогови клетки и помага за тяхното по-бързо и по-ефективно отстраняване.

Почиства в дълбочина и действа противовъзпалително

Следващата стъпка с апарата HYDRAPURE е със специален серум, който спомага за почистване на повърхностни комедони без изстискване и по-дълбоки органични замърсявания от порите на кожата. Серумът  има противовъзпалително и антибактериално действие.Лесно прониква в кожата, тъй като е липидноразтворим продукт и има функцията да предотврати образуването на рогов слой на кожата .Разтваря окислената мъртва кожа и успокоява други кожни проблеми с помощта на салицилова киселина, която има кератолитично действие, премахва вроговяването  и притежава много добри противовъзпалителни свойства. В състава влиза и млечна киселина, която омекотява кожата, има антибактериално и ексфолиращо действие и е един от естествените за кожата хидратиращи фактори.

Хидратира

Завършващата стъпка за хидратация на кожата я обогатява с антиоксиданти и витамини. Резултатът  е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа!

HydraPure осигурява незабавни и дълготрайни резултати. При редовна грижа с HydraPure се наблюдава интензивно подобрена хидратация,кожата е по-сияйна, красива и хидратирана

Проблем

Сивкав,повяхнал тен, повърностни замърсявания, натрупване на мъртви кожни клетки.

Ефект

Почиства, тонизира, балансира, обновява, изглажда и хидратира кожата.

Противопоказания

Отворени лезии или херпес в третираната зона.

Активни кожни инфекции в третираната зона.

Активно зачервяване от слънцето или изгаряне в третираната зона.

Кожни заболявания като екзема, дерматити, обриви в третираната зона.

Автоимунно заболяване – Лупус.

Времетраене

60 МИН