Procedures

EXILIS

активирай младостта
Procedures

EXILIS

активирай младостта

Радиочестотен лифтинг за лице Exilis е безболезнен, ефективен и новаторски метод, който  стяга кожата на лицето, шията и деколтето, за да я направи по-мека и младежка. Процедурата увеличава производството на колаген и намалява бръчките.

За какво се използва Exilis?

Радиочестотната технология Exilis има официално одобрение от Американската агенция по храни и лекарства (FDA) за третиране на бръчки и отпускане на кожата.

С Exilis се повлияват процесите на стареене на кожата, чрез стартиране на процес на реорганизация на съществуващите колагенни влакна и стимулиране на дермалните фибробласти към производство на нов колаген.

Как работи Exilis?

Чрез  революционна технология, наречена AMFLI (Automatic Multi-Frequency and Low Impedance output technology) се постига концентриране на излъчваната от апарата енергия дълбоко в дермата, без да се засягат повърхностните слоеве и практически без болезненост. Принципа на действие се основава на загряване на молекулите дермалния колаген до степен, при която те се скъсяват и дори частично разрушават. По този начин се стартират процесите на неговото ремоделиране, което води до стягане, повдигане и заглаждане на кожата.

Какви са предимставата

терапията с Exilis
  • Тя е практически неболезнена
  • Позволява незабавно връщане към нормалния ритъм на живот
  • Намалява фините линии и повърхностните бръчки
  • Стяга и контурира кожата на лицето и тялото (лифтинг-ефект)
  • Подобрява увредената от възрастта и слънцето кожа
  • Стимулира синтезата на нов колаген в дълбоката дерма

Кой може да се подложи на терапия с Exilis?

 Всеки, който желае да лекува леки до средно изразени повърхностни бръчки, да постигне умерен лифтинг-ефект, стягане и повдигане на кожата на лицето, шията, деколтето и не желае да се откъсва от ежедневието за по-дълго време. Подходящи за тази терапия са пациенти, които имат отпускане и набръчкване на кожата на лицето и клепачите и са твърде млади или не желаят да се подлагат на пластични операции. Също така има и профилактично въздействие при по-възрастни пациенти, които са се подлагали на пластични операции и желаят да задържат постигнатия ефект.

Кога може да се започне терапия с Exilis?

Започнете терапията с Exilis при появата на първите белези на стареене и ще избегнете хирургичния лифтинг на по-късен етап от живота. Радиочестотната технология активно действа върху вече появилите се белези, но и като превантивна грижа. Това нейно качество я слага на челна позиция на подмладяващите процедури.

Какво усеща пациента? 

Процедурата е неинвазивна, подходяща за всеки тип кожа и не изисква възстановителен период. Усещането е за леко затопляне. Exilis можете да направите дори в обедната си почивка, защото не отнема много време и е приятна, подходяща  и за двата пола ,терапия.

Колко процедури са необходими? 

Препоръчва се курс от 4 – 8 процедури през 7 до 10 дни. Дори и след края на курса стимулацията, която сме извърщили продължава да работи и ден след ден кожата ви ще добива все по-младежки вид, а фините бръчици ще се изглаждат. За задържане на ефекта препоръчваме 1  поддържаща процедура на всеки 8-10 седмици.

Кога се наблюдава ефект?

Непосредствено след процедурата, Вие ще забележите, че кожата е по-стегната и с по-слабо проявени бръчки. След всяка следваща процедура ефекта се забелязва все по-осезателно.Цялостният резултат се рзгръща след 30 до 60 дни от последната процедура.

Преди и след