image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Последни публикации
Search

Терапии BABOR

Жизнената, здрава и сияйна кожа има важна роля в ежедневието ни. Научно доказано е, че само 20-30 % от начинът по който изглежда нашата кожа е генетично обусловен,в по-голяма степен нейното състояние отразява въздействието на външни фактори, които наричаме с общото наименование ЕПИГЕНЕТИКА.
Такива са слънчевата светлина, замърсяванията, праховите частици, както разбира се и начин на живот – стрес, недоспиване, спорт, хранене и козметична грижа. Факторът ЕПИГЕНЕТИКА, който влияе на общото състояние на кожата ни в рамките на 70-80% е изцяло в наши ръце.
Вдъхновени от науката за епигенетиката, изследователите в лаборатории BABOR правят успешни проучвания и създават мощни пептиди- EpidenTech Power Peptid, които предпазват и се противопоставят адекватно на епигенетичните промени най- вече на епидермалната тъкан.
EpigenTech Power Peptit в системата SKINOVAGE спомага за изравняване и изглаждане на тена, кожата е еластична, сияйна и здрава.
– Подобрява активността на фрибробластите, където се синтезират колагена и еластина
– Насърчава отстраняването на отпадъчните продукти (протеиновите отпадъци) от тъканите
– Всички продукти на системата SKINOVAGE са създадени и се базират на високите стандарти на BABOR
– Цялата гама от продукти е без парабени и с отлична съвместимост с различните типове кожа

SKINOVAGE MOISTURISUNG DRY SKIN
Хидратираща терапия, ефект и въздействие:
– снабдява в дълбочина с ценни липиди сухата жадна кожа
– при перфектния хидро-липиден баланс кожната бариера не позволява загуба на влага.
– редуцира усещането за опъната кожа
– еластичността
– изглажда бръчките
– придава жизненост и мекота на кожната повърхност

SKINOVAGE CALMING SENSITIVE SKIN
Кожата може да бъде чувствителна, но може да се промени в чувствителна във времето в следствие на различни вътрешни и външни фактори.
Чувствителната кожа се проявява със лесно зачервяване, дразнене, усещане за опъване, странични реакции към продукти и съставки, предразположение към ранна поява на фини линии и по-дълбоки бръчки.

Серията SKINOVAGE CALMING-SENSITIVE SKIN незабавно успокоява раздразнената кожа и редуцира проявите на чувствителност – сухота, дразнене, опъване, зачервяване и друг дискомфорт
– без парфюми и оцветители
– чувствителната кожа от IR лъчението в светлинния спектър, предизвикващи фотостареенето
– резултатът е балансирана, гладка и видимо отпочинала кожа със свеж тен
– активната съставка – sheep polypor (овчи полипор) регулира специфичен рецептор в човешката кожа – TRPV1, който е отговорен за високата чувствителност
– десенсибилизира иритационните процеси в кожата, особено причинени от светлинни и топлинни раздразнения причинени от IR лъчение
– кожата е незабавно успокоена и за напред реагира по-слабо на странични фактори

SKINOVAGE BALANCING COMBINATION SKIN
Комбинираната кожа се характеризира с много дехидратирани участъци (напр.скули и слепоочия) и такива със силно омазняване, замърсяване, запушени пори, кисти и комедони (Т-зона, нос, брадичка, чело).
Благодарение на активните си съставки СЕБУКОН, БИОПОЛИМЕРИ И ПОЛУАН, SKINOVAGE BALANCING регулира липидния баланс и хидратация по интелигентен начин.
* СЕБУКОН
– омекотява и възстановява баланса на кожата
– почиства и свива порите
– матира тена
– активен комплекс от млечни пептиди, глутаинова киселина, цистеин и витамини, има регулаторно,балансиращо и хидратиращо въздействие върху кожната повърхност.
– хидратира целенасочено най-сухите участъци в тъканите
– редуцира производството на себум, което води до свиване на порите и ликвидира лъскавия ефект в Т-зоната
*БИОПОЛИМЕРИ § ПОЛУАН/ PULLUAN
– естествен полиглюкан от биоферментация – нанася се върху кожата на тънък пласт и освобождава съдържащият се в него хидратиращ комплекс поетапно, има ролята на депо за хидратация
– през цялото време предпазва кожата от дехидратация